Belangrijke informatie

Aanvullende informatie over de chalets

De chalets worden verhuurd van zaterdag tot zaterdag. De inchecktijd is 's middags na 16:00 uur, de uitchecktijd is 's morgens voor 10:00 uur . De aanbetaling is 25% (binnen 14 dagen) van de totale huursom (met een minimum van €100,-). Na de aanbetaling is de boeking pas definitief. 

Het restbedrag dient 2 maanden voor aanvang van de geboekte periode betaald te zijn. De huurder verplicht zich de totale huursom te voldoen, ook al wordt geen gebruik gemaakt van de geboekte periode. Indien de restbetaling niet volledig word voldaan is de verhuurder gemachtigd de beschreven huur periode te laten vervallen, er is dan geen recht op teruggave aanbetaling. (Advies: sluit een annulerings- / reisverzekering af) 

De huurder is verplicht € 80,- eindschoonmaakkosten te betalen. U betaald een borg van € 100,- deze ontvangt u bij correct gebruik van het chalet na enkele dagen na thuiskomst retour!

Let op: als u met een elektrische auto komt mag er absoluut niet opgeladen worden vanuit een van de chalets (Torino 4, 8, 13, Almelo 3 en Vienna 3)! Gebeurd dit wel, dan komt er een eindafrekening i.v.m. stroomkosten en zal de borg worden ingehouden. Er is overigens wel een oplaad mogelijkheid in het dorpje Porlezza. 

Belangrijk om te weten: het is niet toegestaan om te roken in het chalet verder is het ook niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Barbecueën op de camping is toegestaan, maar niet op de veranda (i.v.m. brandgevaar). 

Tevens moet u zelf beddengoed, handdoeken, badlakens en keukentextiel meenemen. 

2 slaapkamers
5 personen
Torino 4 is een chalet gelegen op slechts 20 meter van het meer van Lugano. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco. 
2 slaapkamers
5 personen
Torino 8 is een chalet gelegen op slechts 50 meter van het meer van Lugano. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco. 
2 slaapkamers
5 personen
Torino 13 is een chalet gelegen op 80 meter van het meer van Lugano. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco. 
2 slaapkamers
5 personen
Vienna 3 is een chalet gelegen op 10 meter van het meer van Lugano. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht op het meer. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken en badkamer. 
2 slaapkamers
5 personen
Almelo 3 is een chalet gelegen op 10 meter van het meer van Lugano. Vanaf de veranda heb je een prachtig mooi uitzicht op het meer. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco en ventilator.