Wie zijn wij?

De plek is prachtig, je geniet van het uitzicht op het Luganomeer en in de omgeving is er veel moois te zien en te doen. Van heerlijk wandelen en fietsen, tot op het meer lekker varen en vissen. Kom heerlijk tot rust in een prachtige omgeving, wij zijn verliefd geworden op deze mooie plek! 

Saluti, familie Terlouw en familie van den Broek

2 slaapkamers
5 personen
Torino 4 is een chalet gelegen op slechts 20 meter van het meer van Lugano. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco. 
2 slaapkamers
5 personen
Torino 8 is een chalet gelegen op slechts 50 meter van het meer van Lugano. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco. 
2 slaapkamers
5 personen
Torino 13 is een chalet gelegen op 80 meter van het meer van Lugano. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco. 
2 slaapkamers
5 personen
Vienna 3 is een chalet gelegen op 10 meter van het meer van Lugano. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht op het meer. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken en badkamer. 
2 slaapkamers
5 personen
Almelo 3 is een chalet gelegen op 10 meter van het meer van Lugano. Vanaf de veranda heb je een prachtig mooi uitzicht op het meer. Het chalet heeft een goed uitgeruste keuken, badkamer en beschikt over een airco en ventilator.